Wilt u ons sponsoren?


Graag!

Uiteraard zijn we blij met een financiële donatie, maar we zijn ook erg blij met (bouw)materialen. Daarmee help je ons, ons doel te verwezenlijken. Wellicht dat jouw bedrijf niet direct aansluit bij wat we nodig hebben, maar wil je toch een bijdrage leveren, dan kun je bijvoorbeeld een zak cement of de bakstenen sponsoren.

Als tegenprestatie kunnen we ook wat terug doen. We zetten jouw logo op de homepage en je krijgt een vermelding van wat je levert op de sponsorpagina. Je hebt een groot bereik: naast een groeiende groep volgers op facebook, is er een groeiende groep vrijwilligers die meehelpt. Daarnaast is er een hele grote groep mensen die zich betrokken voelt bij ons, die ons volgen, onder ander via onze website. Dit strekt zich uit tot onze familie en vrienden, de regio waar we wonen, tot aan andere revalidanten en betrokkenen in het revalidatiecentrum.

Wil je ons sponsoren of heb je een vraag? Voel je welkom om te bellen, een e-mail te sturen of een whatsapp bericht te sturen.

Hein Wagenaar, vader van Tim
Telefoonnummer: 06 – 55 33 23 20
E-mailadres: heinw@hotmail.com

Sponsors


Techcomlight uit Ede stelt 1 Solatube daglichtsysteem met daglicht dimmer, type 290DS – 35 cm gratis ter beschikking.


Homemade Partycatering uit Noorden heeft aangeboden de catering te verzorgen tijdens de opening van Tim zijn nieuwe slaap/speelkamer en badkamer.


Tim krijgt een professionele Mitsubishi airconditioning in zijn badkamer. Deze airco is fluisterstil, energiearm, ontvochtigd en kan de ruimte snel verwarmen. Coolair uit Bodegraven levert en neemt samen met Mitsubishi de helft van de kosten voor haar rekening, ter waarde van 850 euro.


Unisol Paneel uit Roelofarendsveen heeft een werkplaats ter beschikking gesteld. De muren en dak bestaan uit geïsoleerde platen. De werkplaats krijgt een stevige professionele deur.


A.S.F. Fischer uit Lelystad heeft bevestigingsmaterialen beschikbaar gesteld voor het monteren van de werkplaats.


alliander_foundation_logoAlliander is de netbeheerder in onze regio en onder andere verantwoordelijk voor de gas en elektra aansluitingen. De Alliander Foundation betaalt de verplaatsing van de gas en elektra aansluiting van de garage naar de nieuwe berging, ter waarde van ruim 920 euro. Daarnaast heeft zij ook 500 euro ter beschikking gesteld om een nieuwe actie op te zetten voor Tim.


Unilin uit Oisterwijk maakt isolerende dakplaten. Zij hebben 500 euro ter beschikking gesteld om de benodigde dakplaten te kopen.


Bouwcenter Filippo uit Oude Wetering heeft diverse bouwmaterialen ter beschikking gesteld.


Martijn Kooman uit Woerdense Verlaat graaft de kruipruimte van de nieuwe berging uit voor een hele scherpe Bouwen voor Tim prijs. We besparen daarmee ruim 950 euro.


Drukkerij Middelkoop uit Nieuwkoop drukt en levert volledig kosteloos het promotiemateriaal van Bouwen voor Tim.


Oudshoorn en van Egmond uit Zoeterwoude-Rijndijk levert de buitenluxaflex voor Tim zijn slaapkamer. Buiten een scherpe Bouwen voor Tim prijs hebben zij een extra donatie gedaan.


Op onze garagedak en nieuwe berging komen nieuwe pannen. Deze worden beschikbaar gesteld door Monier uit Montfoort.


Wienerberger levert de gevelstenen en rekent hier een speciale Bouwen voor Tim prijs voor.


Een aantal binnenmuren worden opgetrokken uit kalkzandstenen. Deze zijn beschikbaar gesteld door Calduran uit Harderwijk.


Alle muren worden goed geïsoleerd met Kooltherm K8 plus spouwmuur isolatie. Deze zijn beschikbaar gesteld door Kingspan Insulatie uit Winterwijk.


Firma A. van den Dool uit Zegveld stelt alle benodigde betonmortel en metselspecie ter beschikking.


Alle deurdoorgangen in de benedenverdieping worden verbreed van 85cm naar 100cm, zodat Tim er makkelijker doorheen kan met zijn loophulpmiddelen. Zo ook de voordeur. We hebben een nieuwe voordeur nodig. Houtz uit Oostrum gaat deze leveren met een speciale Bouwen voor Tim prijs.


De vloerverwarming en het sanitair in Tim zijn kamer wordt aangelegd door Loodgietersbedrijf Lek. Zij geven een speciale Bouwen voor Tim prijs.


Tim krijgt in zijn badkamer een Velux dakraam met elektrisch rolluik voor volledige verduistering. In de nieuwe berging komt ook een Velux dakraam. Beide ramen en rolluik worden ter beschikking gesteld door Velux uit de Meern.


Alle vloeren op de beneden verdieping moeten dezelfde hoogte gaan krijgen, zodat Tim zich makkelijker kan verplaatsen in zijn rolstoel of loophulpmiddel. Hiervoor moet de vloer in keuken en hal worden verwijderd. Grote 80×80 tegels worden aangebracht in Tim zijn slaap- en badkamer, hal en keuken. Bouwcenter Filippo en tegelimporteur ICA hebben beide een speciale Bouwen voor Tim korting gegeven en staan daarmee samen garant voor een korting van ruim 1.000 euro.


Om plaats te maken voor de elektrische schuifdeuren in Tim zijn kamer, moet de meterkast worden verplaatst naar de berging. De groepenkast moet extra groot zijn om naast de installatieautomaten en aardlekschakelaars ook de home automatiseringsmodules kwijt te kunnen. We hebben daarom gekozen voor de grootste inbouwgroepenkast in zijn soort, 6 rijen hoog en 24 eenheden breed van legrand. Legrand uit Boxtel stelt de kast, bijbehorende deur en alle benodigde automaten en aardlekschakelaars ter waarde ruim 1.800 euro kosteloos ter beschikking.


Tim krijgt in zijn kamer elektrische duettes van Luxaflex als raamdecoratie. Deze worden geleverd door Mark Pieterse uit Nieuwkoop voor een speciale Bouwen voor Tim prijs. Luxaflex uit Hardinxveld Giessendam stelt een deel van elektrische aansturing gratis ter beschikking.


Lodewijk B.V. uit Woerden zorgt er voor dat de vloertegels in Tim zijn badkamer een antislip coating krijgt. Alle materialen en het aanbrengen worden volledig kosteloos voor Tim geleverd en uitgevoerd.


De nieuwe berging komt op twee heipalen te rusten. Kranenburg Heiwerken uit Kockengen komt deze heipalen slaan voor een symbolisch bedrag. We besparen hiermee ruim 1.500 euro.


Schneider Electric in Hoofddorp stelt 3 Merten Argus rookmelders en een bijbehorend stuurrelais ter beschikking, ter waarde van 350 euro. De rookmelders staan met elkaar en het stuurrelais in verbinding. Het stuurrelais zorgt in het geval van brand dat de verlichting in Tim zijn kamer aan gaat en de schuifdeuren automatisch open gaan. We verliezen daardoor geen kostbare tijd als we hem moeten evacueren in het geval van brand.


Chubb (onderdeel van Kidde) in Utrecht stelt 2 Kidde 4MDCO koolstof monoxide melders ter beschikking, ter waarde van 160 euro. De koolstof monoxide melders staan met elkaar in verbinding. Hierdoor kunnen we snel reageren en evacueren als de melder in Tim zijn kamer afgaat.


De badkamer van Tim krijgt een open verbinding met zijn slaap/speel kamer zonder deuren, omdat het voor Tim zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor zal na het douchen zijn hele kamer vochtig zijn. Een goede afzuiging is dan noodzakelijk. Deze moet ook zo stil mogelijk zijn in verband met Tim zijn hoge prikkelgevoeligheid. Duco uit België wil samen met ons zitten om na te denken over een efficiënt en passend systeem voor Tim. Zij stellen een uiterst stil afzuiging systeem ter beschikking, inclusief bediening, vochtigheidssensor en SilentPlus pakket ter waarde van 700 euro.


De badkamer van Tim krijgt een douche. In de doucheruimte moet echter een 2 meter lange douchebrancair komen te staan, waarmee Tim zou moeten douchen als hij bijvoorbeeld geopereerd is of hij zich toch slechter ontwikkeld dan we verwachten. In zijn kamer zal dus een 2 meter lange drain komen om het douchewater af te voeren.

Easy Drain heeft een 200 cm lange Easy Drain ter beschikking gesteld ter waarde van 700 euro


Tim zijn kamer en berging krijgen een vloerverwarming. Deze willen we zone gestuurd aansturen. IMI uit Alphen aan den Rijn heeft 3 EMO T thermische motoren ter beschikking gesteld ter waarde van 75 euro.


Tim krijgt een verlengd toilet met bijpassende toiletbril en speciale rolstoelwastafel; een wastafel met een buik uitsparing en extra dun, zodat Tim goed met zijn rolstoel onder de wastafel kan rijden en makkelijk bij de kraan kan. Het toilet, toiletbril en rolstoelwastafel worden door Villeroy & Boch uit Utrecht ter beschikking gesteld ter waarde van 650 euro.


Tim krijgt een domotica systeem in zijn kamer. Met een paar drukknoppen kan hij dan in de vorm van scenario’s van alles bedienen, zoals: verlichting dimmen, solatube verduisteren, luxaflex bedienen en afzuiging. Dit kan ook automatisch gebeuren. De knoppen, stopcontacten en systeemmodules worden door Niko uit België geleverd tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs.


We wonen aan een drukke weg. Omdat Tim bijzonder prikkelgevoelig is, krijgt hij drie-dubbel glas met geluiddempend folie in zijn kozijnen. Deze combinatie is maximaal geluiddempend. Dit glas wordt tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs geleverd door glasgroothandel LHV glas uit Eindhoven.


De meterkast moet worden verplaatst van de garage naar de nieuwe berging om ruimte te maken voor de schuifdeuren in Tim zijn kamer. Hier moeten veel elektriciteitsleidingen voor worden omgelegd. Donné draad uit Nieuw-Bergen stelt alle benodigde elektriciteitskabels (VD draad en YmvK leidingen) ter beschikking ter waarde van ruime 400 euro.


Voor de elektrische installatie in Tim zijn kamer, de berging en de schuifdeuren moeten veel leidingen worden gelegd. Attema levert meterkasten, installatieautomaten en elektrotechnische materialen. Zij stellen inbouwdozen en leidingen ter beschikking.


In de slaap- en badkamer van Tim, berging, hal en keuken komt vloerverwarming. Henco uit België levert vloerverwarmingsbuizen en verdelers. Zij stellen de vloerverwarmingsbuizen kosteloos ter beschikking, ter waarde van 620 euro.


Lelieveld transport uit Mijdrecht heeft een aantal bouwmaterialen geheel kosteloos bij de leverancier opgehaald en naar ons gebracht. We sparen hiermee 150 euro uit.


Gedurende de verbouwing zal de vloer van de garage worden vervangen, een aantal deuren worden uitgezaagd en de achtergevel van de garage worden uitgebroken. Dit puin moet worden worden afgevoerd. Spelt uit Nieuwveen stelt 1 6m3 container gratis ter beschikking. Als wij meer containers nodig hebben krijgen wij deze tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs. We besparen hier ruim 500 euro mee.


De slaap- en badkamer van Tim, hal en keuken moet geheel betegeld met worden. EVE Tegelwerken uit Ter Aar gaat dit uitvoeren tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs. We sparen hier ruim 1.000 euro mee uit.


Bij de wastafel van Tim komt een elektrische kraan die water geeft als Tim zijn handen voor de sensor houdt. Delabie uit België maakt elektrische kranen en levert een kraan voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.


Transportbedrijf Wed. de Bruyn uit Nieuwkoop heeft diverse bouw materialen voor ons opgehaald voor een speciale Bouwen voor Tim prijs. We sparen hiermee 100 euro uit.


In Tim zijn kamer komt een vlizotrap om op de vliering te komen. Fakro uit Groesbeek maakt onder andere vlizotrappen en dakramen. Zij stellen een LWF brandvertragende vlizotrap ter beschikking, ter waarde van 400 euro.


We hebben in huis een centraal stofzuigsysteem. Uitteraard komt er in Tim zijn kamer ook een aansluiting. Deze aansluiting en alle benodigde materialen zijn beschikbaar gesteld door Snoek uit Leerdam.


Tim krijgt een verlengd hangend toilet in zijn badkamer. Het binnenwerk van het hangende toilet wordt door Geberit uit Nieuwegein geleverd voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.


Tim zijn badkamer krijgt een hoofddouche en twee handdouches. We hebben gekozen voor de functioneel en makkelijk te bedienen thermostaatlijn van Hansgrohe uit Westknollendam. Zij bieden de kranen en douchesets voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.


Tim krijgt een centraal ventilatiesysteem. De ventilatiepunten moeten worden verbonden met centrale afzuigunit. Dit gebeurt met speciale 125 mm buizen. Dyka uit Steenwijk heeft alle benodigde buizen en 90 graden bochten ter beschikking gesteld.


Om de ventilatiepunten te verbinden met centrale afzuigunit zijn niet alleen vaste buizen, maar ook geluiddempende flexibele buizen nodig. Deze verbinden de centrale unit met de vaste buizen en de vaste buizen met ventilatiepunten. Panflex uit Ede heeft alle flexibele buizen ter beschikking gesteld.


In Tim zijn slaap- en badkamer, berging, hal en keuken komen tegels. Zo krijgen we een drempel loze benedenverdieping. De tegellijm wordt ter beschikking gesteld door Schönox uit Utrecht. Toen de vertegenwoordiger, een oud tegelzetter, ons verhaal hoorde, was hij zo onder de indruk, dat hij besloot zelf 2 dagen vrij te nemen en deze dagen mee te komen tegelen.We krijgen schuifdeuren in de woonkamer, keuken en tim zijn kamer. Deze schuifdeuren worden weggewerkt in de muren. Om dunne, maar wel hele stevige wanden te creëren, hebben we gekozen voor de nieuwste methode van Dingemans. Zij maken speciale aluminium muurprofielen waar tegen een wand aan kan worden gemaakt. Dingemans uit Kaatsheuvel heeft alle benodigde materialen ter beschikking gesteld.


Tim zijn kamer komt in onze oude garage. Het voelt een beetje raar dat wij boven slapen en Tim beneden. Tim kan zich ook niet weren. We hebben daarom besloten om een beveiligingssysteem te laten monteren. Flevo Security uit Lelystad heeft gelobbied bij haar leveranciers om korting te krijgen op de elementen. Samen leveren zijn een systeem tegen een speciale Bouwen voor Tim prijs.


We hebben de ramen voor een hele scherpe Bouwen voor Tim prijs gekregen. Ze zijn geheel kosteloos in de kozijnen geplaatst door Glashandel Witteveen uit Woerden.


In de badkamer van Tim zijn diverse badkamer accessoires nodig, zoals een toiletrol houder, douche schapje en handdoek beugel. Deze zijn ter beschikking gesteld door Haceka uit Amsterdam.


Er komen vier elektrische deuren in ons huis. Om deze tocht dicht af te sluiten zijn borstelprofielen nodig in de kozijnen. Deze profielen zijn ter beschikking gesteld door Ellen uit Roden.

 


Op dit moment hebben we split in onze achtertuin liggen. Tim kan met zijn rolstoel niet door het split rijden en de kans dat hij een lekke band rijdt is groot. We willen dus alle paden waar split ligt vervangen door licht gewicht tegels. Lek uit Ter Aar levert deze tegels voor een speciale Bouwen voor Tim prijs.