De opbrengst van de actiedag is …

Wat was het een prachtige dag gisteren. En dan bedoel ik zeker niet het weer, al was dat perfect. Strak blauwe hemel met heerlijke zon en verfrissende wind. Wat bijzonder om al die lieve mensen te zien, die zich zo inzetten voor Tim en voor ons, om een prachtige dag neer te zetten. Dat is meer dan gelukt. Genieten van een mooi boottochtje over de plas met daarna een heerlijke hamburger met drinken op het terras, terwijl Petra een handdoek voor je borduurt, de kinderen op het springkussen spelen en de clown Bobo van een ballon een hondje maakt, met muziek van Hans op de achtergrond. Dan even over de rommelmarkt, nog een rondje met de stoomtractor en mee doen met het rad van avontuur. Er waren maar liefst 90 prachtige prijzen te winnen! Met als hoofdprijs een dag varen met een fluisterboot met uitgebreide lunch voor 4 personen. Deze is gewonnen door Joke Leliveld. Het voelde zo goed om hier te zijn. Er was best veel aanloop, vooral als ik me bedenk dat er meerdere braderieën in de buurt waren, het strand lonkte en het ook nog open monumentendag was. De sfeer was geweldig. “Je voelt de positieve vibe van al deze mensen”, werd er gezegd. Het was een dag waarin het hele dorp Noorden en omgeving zich inzetten voor Tim en voor ons.

Een dag waarin heel Noorden en omgeving zich inzetten voor Tim en voor ons

Deze geweldige dag werd helemaal geregeld door Jos Schalkwijk. Daar word ik stil van. Wat enorm veel werk heeft hij daar aan gehad. Rond half 10 kwamen Hein, met Tim en ik met Willemijn in de wandelwagen eraan. Alles stond er: er lag een groot houten vlonderpad over het 90-meter lange eiland waar rechts en links de rommelmarkt was, dat leidde naar de grote tent waar alle versnaperingen te koop waren. Achter de tent was het terras met springkussen met het onbetaalbare uitzicht over de plas. Hoe groots is de garagesale geworden: van onze oprit naar deze fantastische locatie! We zijn er nog stil van. Maar vooral: Wat hebben we genoten en jij hopelijk met ons! Om nog even van deze prachtige dag na te genieten, kan je alle foto’s en filmpjes bekijken.

Bedankt lieve allemaal, alle mensen die hielpen, alle sponsors die hielpen of prijzen beschikbaar stelden, mensen waarvan we van alles mochten lenen, het eiland, de tent, het springkussen, de muziek, de stoomtraktor, de boot… en natuurlijk de bezoekers die langs kwamen. Het was een dag met zoveel lieve mensen, dat je bijna vergeet dat er ook een opbrengst is. Alles heeft bij elkaar (dus de rommelmarkt, de verkoop van eten en drinken, de boot, enz.) opgebracht….. tatatata….. 3.187,44 euro. Wat een gigantisch bedrag! Samen met alle donaties die we tot nu toe hebben ontvangen, is dit samen 9.605,44 euro. Whow!

Gisteren was zo’n dag: we deden het met zijn allen samen en al die positiviteit was zo voelbaar!

Tot de volgende keer.
Groeten Jessica

5 thoughts on “De opbrengst van de actiedag is …”

    1. Ja mooi hè? Wij zijn ook echt geraakt door het enorme bedrag. Maar vooral door alle warmte van alle mensen die vrijwillig meehielpen en ons sponsorde. Echt geweldig! Het voelt echt dat we er niet alleen voor staan.

    2. Het was geweldig om een klein beetje bij te kunnen dragen. Het was inderdaad goed te merken dat iedereen zichtbaar genoot! Ik moest zelfs nog 5 handdoeken mee naar huis nemen omdat mijn machientje het te warm had gekregen. Ze heeft 7 uur achter elkaar geborduurd. Het was in één woord GEWELDIG! De laatste handdoeken breng ik vanavond bij Jessica.

      1. Je hebt zeker een flinke steen bijgedragen Petra. Heel erg bedankt. Erg mooi om te zien wat je allemaal hebt geborduurd. Prachtig. Ik kan begrijpen dat je machine het er warm van kreeg 😉 Wij vonden het ook echt een fantastische dag!!

Comments are closed.